Nyheder

4 måneder siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
I ønskes alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår 🌟 ... Vis mereSkjul
Se på Facebook

 

Seneste artikler

>> artikler

BrainAware Simon Bendfeldt

Erik Gudbjerg, direktør hos YOURENERGY: Bogen, Blind med et brag, er baseret på forfatterens liv fra ung soldat der kunne alt til at være ung og miste synet uforskyldt. Simon havde to valg han kunne blive sur på alt og alle eller sige sket er sket hvordan får jeg det bedste liv, han valgte det sidste. Bogen er ikke kun en bog for blinde eller soldater, men for alle, der står over for store forandringer i livet. Bogen giver et budskab om, at man kan komme igennem selv de sværeste situationer. Bogen giver læseren værktøjer til at håndtere de svære situationer vi alle står i på et tidspunkt så man kommer ud med et positivt livssyn der er grundlaget for et godt liv. Blind med et brag er en livsbekræftende bog jeg giver min varmeste anbefalinger.

Erik Gudbjerg, direktør hos YOURENERGY:

Bogen, Blind med et brag, er baseret på forfatterens liv fra ung soldat der kunne alt til at være ung og miste synet uforskyldt. Simon havde to valg han kunne blive sur på alt og alle eller sige sket er sket hvordan får jeg det bedste liv, han valgte det sidste.

Bogen er ikke kun en bog for blinde eller soldater, men for alle, der står over for store forandringer i livet. Bogen giver et budskab om, at man kan komme igennem selv de sværeste situationer. Bogen giver læseren værktøjer til at håndtere de svære situationer vi alle står i på et tidspunkt så man kommer ud med et positivt livssyn der er grundlaget for et godt liv.

Blind med et brag er en livsbekræftende bog jeg giver min varmeste anbefalinger.

Klik her og ring til mig nu