Nyheder

11 måneder siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
Se på Facebook

 

Seneste artikler

>> artikler

BrainAware Simon Bendfeldt

Henrik Nielsen og Birgit Larsen fra Danmarks Ferguson Museum skriver: Simons foredrag er hele vejen igennem præget af en positiv livsholdning uanset hvad livet har tilskikket ham. Der er ellers nok at tage af, som kunne berettige det modsatte. Simon fortalte om ”at ryge ned i det sorte hul”, som reaktion på grufulde livshændelser. Her stiller Simon spørgsmålet: Hvem siger man skal ryge ned i det sorte hul? Det hjalp mig meget. Det Simon beretter virker beroligende. Henrik: Vi kan alle lære af Simons fortælling. Simon er åben for spørgsmål af enhver slags, og lytter før han svarer. Man føler sig set, trods Simon er blind :-) Det var en fornøjelse :-)

Henrik Nielsen og Birgit Larsen fra Danmarks Ferguson Museum skriver:

Simons foredrag er hele vejen igennem præget af en positiv livsholdning uanset hvad livet har tilskikket ham. Der er ellers nok at tage af, som kunne berettige det modsatte.
Simon fortalte om ”at ryge ned i det sorte hul”, som reaktion på grufulde livshændelser. Her stiller Simon spørgsmålet: Hvem siger man skal ryge ned i det sorte hul? Det hjalp mig meget. Det Simon beretter virker beroligende.

Henrik: Vi kan alle lære af Simons fortælling. Simon er åben for spørgsmål af enhver slags, og lytter før han svarer. Man føler sig set, trods Simon er blind 🙂

Det var en fornøjelse 🙂

Klik her og ring til mig nu