Nyheder

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

 

Seneste artikler

>> artikler

Brug coaching af Simon Bendfeldt hos BrainAware til at forandre din fremtid

Kender du det, at der er noget du så gerne vil ændre på, men ikke rigtig formår at få det gjort? Så kan vores coaching af Simon Bendfeldt hos BrainAware hjælpe dig. Læs mere om de forskellige aspekter af vores coaching i undermenuerne til "Coaching". 

 

Brug vores coaching til:

>   At optimere dit lederskab og opnå bedre ledelsesmæssige resultater

>   At styre fri af stress, psykisk press eller genopbyg dig selv efter at du har været nede

>   At skabe et bedre forhold til din partner, kollega eller leder

 

I vores coaching medtænker vi hjernens måde at fungere på. Det betyder for dig, at vi igangsætter processer, der understøtter den forandring du gerne vil opnå. Dette giver grobund for varige og hurtige ændringer hos dig.

Vores coaching er funderet i solid og nyeste forskning samt massiv teoretisk og praktisk erfaring fra andre tilgange. 

Hos BrainAware har vi en forsknings- og erfaringsbaseret viden om, hvilke metoder og spørgsmål der virker, og hvilken tilstand der skaber størst engagement og handlekraft. Samt hvordan denne tilstand kan anvendes til at skabe varige og dybe forandringer hos mennesker. 

 

 

Eksempel  med coaching af stress og psykisk pres

Når din hjerne stresses eller er under psykisk pres har det store konsekvenser for din evne til at forholde dig til det, som sker omkring dig. Det bliver vanskeligere for dig at udnytte dine mentale ressourcer.

Når vi skal tage gode beslutninger og løse problemer er en region i hjernen, som hedder det præfrontale cortex, helt afgørende. Dette område har stærkt begrænsede ressourcer, og ved stress og psykisk pres bliver disse ressourcer yderligere reduceret fordi det såkaldte limbiske system optager hjernekapaciteten.

 

Stress og psykisk pres reducerer evnen til at lære, forstå, huske, koncentrere sig og styre følelser. Afgørende parametre for at vi yder en god indsats på vores arbejde eller derhjemme.

I en coaching med fokus på at nedbringe stressfulde tilstande arbejder vi blandt andet på at give dig redskaber til at opnå mental kontrol over dine følelsesmæssige automatreaktioner. 

I et stresscoaching forløb sikrer en hjernebaseret tilgang til coaching, at du hurtigt genvinder ressourcer, præstationsevne og overskud.

 

 

Udbytte af BrainAware coaching

Vores coaching kan hjælpe dig, hvis du oplever:

>   At du er stresset i din hverdag - derhjemme eller på arbejde

>   At du vil optimere dit lederskab og opnå bedre ledelsesmæssige resultater

>   At du vil skabe bedre relationer til mennesker omkring dig - om det så handler om din partner, kollega eller leder

 

Læs gerne om vores indsigtsfulde foredrag om Neuroleadership, som giver dig redskaber til at optimere ledelse i din organisation eller give dit eget lederskab et skub fremad.

 

Læs også flere af vores artikler, der går tættere på, hvad der sker i hjernen når vi står overfor forandringer og hvordan det kan være at så mange ønskede forandringer på et personligt og organisatorisk plan går i vasken:

>   Forandringer og værdifulde valg - styrk commitment og undgå fejlslutninger 

>   Hvorfor forandring er så svær

 

Ring (+45) 27824080 eller skriv sb@brainaware.dk

Klik her og ring til os nu