Nyheder

11 måneder siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
Se på Facebook

 

Seneste artikler

>> artikler

BrainAware Simon Bendfeldt
Billede af forsiden på bogen Blind med et brag

Tv-interview

Go’ morgen Danmark d. 27.06.21.

tv interview blind med et brag Simon Bendfeldt

BLIND MED ET BRAG – om at være i livet, når det slår kolbøtter.

Den 26. juni 2021 udkom min bog BLIND MED ET BRAG – om at være i livet, når det slår kolbøtter.

Bogen kan købes i et bredt udvalg af boghandlere – også online: Bl.a. på Saxo og hos William Dam.

Tryk på siderne og bliv ført direkte til min bog.

BOGENS BAGSIDETEKST

Et lysglimt, et voldsomt tryk og et stort brag ændrer livet for Simon Bendtfeldt på et splitsekund i 1995. En landmine sprænger tæt på hans ansigt, ødelægger hans syn – og en rejse begynder.

BLIND MED ET BRAG tager afsæt i en personlig beretning og et kvart århundredes erfaringer med at være i livet, når det slår kolbøtter. Simon Bendfeldts  udsendelse til Balkan som dansk FN-soldat – og senere mineulykken i Danmark – rejste en række eksistentielle spørgsmål, som han siden har søgt svar på. I bogen stiller han skarpt på, hvad der giver livet mening og fylde. Ikke bare for ham som blind, men for os alle  – og som vi ifølge Simon Bendfeldt finder, når vi kigger ud i verden og fokuserer på andre mennesker.

Mangler du indsigter til at forholde dig til dit eget liv, så gør brug af Simon Bendfeldts ophobede erfaringer, når han i BLIND MED ET BRAG søger at give svar på, hvordan vi opnår et godt liv og tager livtag med livet.

Se og hør mig fortælle om min bog: BLIND MED ET BRAG – om at være i livet, når det slår kolbøtter.

Medieafspiller- Simon fortæller om bogen Blind med et brag

Det siger andre

Niels Arbøl, som er forfatter, biolog og forhenværende lektor, skriver: Jeg fik fat i Simons bog af interesse, for hvordan kunne han komme videre efter en sådan ulykke? Jeg har altid beundret folk som han, der formår at vende negative indflydelser i livet, som man ikke selv har haft ansvar for, til noget positivt for sig selv – og i hans tilfælde i høj grad også for andre. Simons bog er en værdifuld selvhjælpsbog, der kan hjælpe enhver videre i livet fra, hvor han eller hun nu står. Hans betoning af at tage ansvar for sit liv og at agere i stedet for kun at reagere, bør have en dyb appel til alle, ikke mindst de unge, der i dag synes at have så mange problemer. I en tid, hvor folk tilsyneladende sætter følelserne højst, får vi at vide, at de ikke altid er til at stole på, og at værdier, principper og ikke mindst viljen er afgørende faktorer for, om livet lykkes. Simons eksempel med at vende et nederlag til sejr bør tjene til eksempel for os alle.

Agnethe Zimino, pensioneret sognepræst på Amager, skrev i AmagerNyt: Jeg sidder og læser en fantastisk spændende og inspirerende bog skrevet af Simon Bendfeldt (…) Simon fortæller ikke bare sin ulykkes historie, men giver os en fantastisk læring på mange områder. Han taler f.eks. om forskellen på at reagere og at agere, når noget slemt rammer os. Læs det hele her: https://amagernyt.dk/2023/07/16/tanker-om-fremtiden/

Else Møller, pensionist skriver om bogen: En håndbog i livet.

Erik Gudbjerg, direktør hos YOURENERGY: Bogen, Blind med et brag, er baseret på forfatterens liv fra ung soldat der kunne alt til at være ung og miste synet uforskyldt. Simon havde to valg han kunne blive sur på alt og alle eller sige sket er sket hvordan får jeg det bedste liv, han valgte det sidste. Bogen er ikke kun en bog for blinde eller soldater, men for alle, der står over for store forandringer i livet. Bogen giver et budskab om, at man kan komme igennem selv de sværeste situationer. Bogen giver læseren værktøjer til at håndtere de svære situationer vi alle står i på et tidspunkt så man kommer ud med et positivt livssyn der er grundlaget for et godt liv. Blind med et brag er en livsbekræftende bog jeg giver min varmeste anbefalinger.

Annette Nielsen, Køkkenassistent, skriver om bogen og tilhørende foredrag: Bogen er inspirerende og giver indsigt i et liv, som kan ændres med vilje og viljestyrke. En bog, som også kan bruges til egen “coaching". Efterfølgende at høre foredraget, var spændende og rørende, og gav virkelig stof til eftertanke.

Bo Morthorst Rasmusssen, Docent, forskningsleder og kommunalpolikker skriver på Facebook

OPLEV ET IDEELT FOREDRAG TIL ET ARRANGEMENT I DIN VIRKSOMHED ELLER FORENING

Skal jeg komme og afholde et inspirerende foredrag om indsigterne fra bogen? Så ring på 27 82 40 80 eller skriv til sb@brainaware.dk – Det bliver godt.


Læs mere om mit foredrag BLIND MED ET BRAG – om at være i livet, når det slår kolbøtter

Klik her og ring til mig nu