Nyheder

11 måneder siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
Se på Facebook

 

Seneste artikler

>> artikler

BrainAware Simon Bendfeldt

LIVETS KORSVEJE - bevidste valg til et vellykket liv

NYT NYT NYT! 

Min seneste bog er ude nu.

Bogen kan bestilles hos blandt andet Saxo og William Dam.

Bogens bagsidetekst

I LIVETS KORSVEJE – bevidste valg til et vellykket liv stiller Simon Bendfeldt skarpt på, at du selv har ganske meget at sige, når det handler om at opnå et vellykket liv. Det er et eksistentiel grundvilkår, at vi mennesker både er historiefrembragte og historiefrembringende – og det, vi kommer af, er med til at sætte en ramme for vores livsudfoldelse, men du kan også gennem de valg, du træffer, være medforfatter af den fremtid, der er din.

Når Simon Bendfeldt peger på måder at være i livet, som skaber rammer for et godt liv, trækker han på indsigt og erfaring fra et mangeårigt virke med at hjælpe andre til at finde glæde, styrke og mening i tilværelsen – også når livets barskere sider viser sig. Han har fokus på, hvad der konstituerer det gode liv, og hvad du skal gøre for at komme i retning af det. Den slags spørgsmål har optaget ham, siden han var udsendt som dansk soldat og mistede synet til en eksploderende landmine.

LIVETS KORSVEJE – bevidste valg til et vellykket liv er til dig, der søger inspiration og konkrete redskaber til at tage livtag med livet. Du bør tage valget alvorligt. Opbygge et mentalt beredskab, blive bevidst om dine værdier, om dine principper for livsførelse og anvende dine særlige talenter. Og du bør gå aktivt ind i dit sociale liv samt kæmpe for noget, der er større end dig selv.

~


”Livet er som en dans, hvor vi ikke kender den næste tone i det stykke musik, vi danser til. Derfor er det bedre at blive en god danser end at lære koreografien til et bestemt stykke musik.”

 

Forside Livets Korsveje Simon Bendfeldt

Klik her og ring til mig nu