Nyheder

4 måneder siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
I ønskes alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår 🌟 ... Vis mereSkjul
Se på Facebook

 

Seneste artikler

>> artikler

BrainAware Simon Bendfeldt

Foredrag: LIVETS KORSVEJE - bevidste valg til et vellykket liv

Oplev et berigende indspark til, hvordan du får et liv, der er båret af mening, glæde og styrke. Hen over foredraget dykker Simon Bendfeldt ned i det, som danner forudsætning for, at vi kan blive medforfatter af den fremtid, der er vores. Det vi kommer af, er med til at danne afsæt for vores livsudfoldelse, men vi kan også igennem de valg, vi træffer være med til at forme vores tilværelse.

I mere end 15 år har Simon arbejdet professionelt med at støtte mennesker igennem barske perioder i deres liv. Han har opbygget solid erfaring med, hvordan vi håndterer livets omskiftelighed, så vi møder hverdagen med et optimistisk livssyn, der er til gavn for os selv og dem, vi har omkring os. Han tager afsæt i sin bog med samme titel som foredraget og han trækker på mangeartede erfaringer med at være der for mennesker, der er i forandring. Foredraget er på en gang lige til og dyb, hvor I kommer til at møde en stærk formidler, der sørger for, at deltagerne holder fokus.

Simons engagement i livets store spørgsmål startede da han som ung var udsendt dansk soldat på Balkan og senere mistede synet til en eksploderende landmine. Det førte ham ud på en rejse, hvor han søgte svar på, hvad der skaber et godt liv - i første omgang i eget liv, men efter en kandidatgrad i historie og filosofi og flere coachuddannelser, har han igennem mere end 15 år arbejdet professionelt med at hjælpe mennesker til at genvinde fodfæste, når livet viser sig fra sin vanskeligere side. I kommer til at opleve et tankevækkende foredrag, hvor der er plads til både et grin, dybe spørgsmål om livet og konkrete redskaber til at opnå mere glæde og mening i hverdagen.

 

Forside Livets Korsveje Simon Bendfeldt

“Livet er som en dans, hvor vi ikke kender den næste tone i det stykke musik, vi danser til. Derfor er det bedre at blive en god danser end at lære koreografien til et bestemt stykke musik."

Klik her for en print-venlig udgave

Klik her og ring til mig nu