Nyheder

4 måneder siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
I ønskes alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår 🌟 ... Vis mereSkjul
Se på Facebook

 

Seneste artikler

>> artikler

BrainAware Simon Bendfeldt

Foredrag: NeuroLeadership – optimering af dit lederskab og ledelsesresultater

NeuroLeadership er et forskningsområde med fokus på at inddrage konkret neuro- videnskabelig viden i områder som lederudvikling, forandringsledelse, motivation, innovation, coaching og organisationsudvikling.

Neuroleadership giver dig mulighed for at udvikle og bygge dit lederskab på forståelse af, hvordan menneskets hjerne fungerer. Du kan anvende indsigter fra hjerneforskningen og NeuroLeadership i din organisation på et individuelt og holdbaseret niveau.

foredragHjerneforskere kan i dag måle, hvad der sker inde i den menneskelige hjerne, mens den arbejder. Du vil hen over foredraget få indblik i de processer, der spiller ind på, hvordan du og dine medarbejdere tænker under f.eks. pres, forandringer, og hvad der motiverer os til at gøre en ekstra indsats. Vi ser også på, hvordan vi sammensætter en arbejdsdag, så vi udnytter den menneskelige hjernes ressourcer bedst. Jeg præsenterer dig for konkrete redskaber, som du kan gå ud og anvende i din hverdag – både for at optimere dine egne indre processer og medvirke til, at dine medarbejdere kan optimere deres.

Vidste du f.eks. at det område i hjernen, som er helt afgørende for at vi tager gode beslutninger og er i stand til at løse vanskelige problemer, er en stærkt begrænset og skrøbelig ressource, som vi skal værne om?

Hen over foredraget sætter jeg fokus på:

√   Hvad er NeuroLeadership

√   Informationsbehandling i hjernen

√   Hjernen og optimering af beslutningsprocesser 

√   Hvordan du fastholder overblik under pres

√   Opbygning af tillid og relationer i organisationer

√   Motivation og belønningssystemer i hjernen

√   Hvordan NeuroLeadership kan forbedre din ledelse

Klik her for print-venlig udgave

Ring (+45) 27824080 eller skriv sb@brainaware.dk

Klik her og ring til mig nu