Nyheder
Så blev det weekend. Tirsdag gæstede jeg Skt. Knuds sal ved Odense Domkirke med et foredrag om BLIND MED ET BRAG. Tak til deltagerne fra Sct. Nicolaitjenesten for en skøn aften. Nicolaitjenesten har siden 1957 siddet klar til at samtale med mennesker, der har brug for at tale med et medmenneske. Fokus var dels på indsigt om, hvad der fører os i retning af et godt liv samt måder at bygge mennesker op igennem samtale. Resten af ugen bød på coachinger og så skulle jeg lige komme mig over den corona, der ramte mig i sidste uge. Pt. Er jeg nede på halvanden sans: Følesansen og det af min hørelse, der fungerer. Jeg håber dog på at lugte- og smagssansen snart vender tilbage, så jeg igen kan ramme 3,5 🙂 ... Vis mereSkjul
Se på Facebook

 

Seneste artikler

>> artikler

BrainAware Simon Bendfeldt

Foredrag: NeuroLeadership – optimering af dit lederskab og ledelsesresultater

NeuroLeadership er et forskningsområde med fokus på at inddrage konkret neuro- videnskabelig viden i områder som lederudvikling, forandringsledelse, motivation, innovation, coaching og organisationsudvikling.

Neuroleadership giver dig mulighed for at udvikle og bygge dit lederskab på forståelse af, hvordan menneskets hjerne fungerer. Du kan anvende indsigter fra hjerneforskningen og NeuroLeadership i din organisation på et individuelt og holdbaseret niveau.

foredragHjerneforskere kan i dag måle, hvad der sker inde i den menneskelige hjerne, mens den arbejder. Du vil hen over foredraget få indblik i de processer, der spiller ind på, hvordan du og dine medarbejdere tænker under f.eks. pres, forandringer, og hvad der motiverer os til at gøre en ekstra indsats. Vi ser også på, hvordan vi sammensætter en arbejdsdag, så vi udnytter den menneskelige hjernes ressourcer bedst. Jeg præsenterer dig for konkrete redskaber, som du kan gå ud og anvende i din hverdag – både for at optimere dine egne indre processer og medvirke til, at dine medarbejdere kan optimere deres.

Vidste du f.eks. at det område i hjernen, som er helt afgørende for at vi tager gode beslutninger og er i stand til at løse vanskelige problemer, er en stærkt begrænset og skrøbelig ressource, som vi skal værne om?

Hen over foredraget sætter jeg fokus på:

√   Hvad er NeuroLeadership

√   Informationsbehandling i hjernen

√   Hjernen og optimering af beslutningsprocesser 

√   Hvordan du fastholder overblik under pres

√   Opbygning af tillid og relationer i organisationer

√   Motivation og belønningssystemer i hjernen

√   Hvordan NeuroLeadership kan forbedre din ledelse

Klik her for print-venlig udgave

Ring (+45) 27824080 eller skriv sb@brainaware.dk

Klik her og ring til mig nu