Nyheder

11 måneder siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
Se på Facebook

 

Seneste artikler

>> artikler

BrainAware Simon Bendfeldt

Foredrag: Styr din hjerne – forstå og udnyt din hjernes muligheder bedre

Hjernen forsøger hele tiden at holde os i live. Det er godt. Måden hjernen gør det på er bare ikke altid i trit med den situation vi er i. Særligt ikke hvis vi har været i stærkt belastende situationer i kortere eller længere tid.

Vi sætter fokus på:

√   Hvordan en hjerne i krise tænker og reagerer i mødet med andre mennesker og situationer

√   Hvordan du bedre styrer fri af problemer og perioder med manglende overskud

√   Viden og indsigt der sætter dig i stand til at tage mere kontrol, fastholde energi og glæde i hverdagen

foredragMange ting står så uendeligt meget klarere, når vi forstår hvad der sker, og det giver os mulighed for at agere i forhold hertil. Foredraget sætter fokus på hvad der sker når vores hjerne er i krise, og hvordan vi kan bruge viden om hjernen til at styrke vores personlige formåen og overskud.

Vidste du f.eks. at uvished behandles som frygt i hjernen? Oplever vi at der er rod i økonomien, vores forhold er truet, fremtidige arbejdssituation er uklar eller fysiske/ psykiske helbred kunne være meget bedre, sætter det hjernen i alarmberedskab, og gør det vanskeligt for os at tænke klart og klogt.

Hen over foredraget sætter vi også fokus på de sociale faktorer der påvirker os i mødet med andre mennesker og hvad det betyder for vores præstationsevne og mentale overskud.

Klik her for print-venlig udgave

Ring (+45) 27824080 eller skriv sb@brainaware.dk

Klik her og ring til mig nu