Nyheder
Vi er med i Code of Care i Hedensted, der ønsker at gøre en særlig indsats for at få mennesker, er står i en udsat situation, ind på arbejdsmarkedet. Her er en video, hvor du kan se, hvem der er med til at gøre denne vigtige og særlige indsats :-) ... Vis mereSkjul
Se på Facebook

4 måneder siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
Se på Facebook

6 måneder siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
Stor fornøjelse at besøge Tilst med foredraget ‘fra blind til seende’ med fokus på de berigende indsigter min blindhed har medført.Her vendte jeg mit tidligere foredrag ‘fra seende til blind’ på hovedet. Det skabte et helt andet og vældig spændende foredrag. Fokus kom naturligt direkte på de opbyggelige elementer, der skaber en robusthed overfor de stød livet giver os alle fra tid til anden.Derudover blev mineulykken fra 1995 ikke startskuddet for en rejse men derimod den hændelse der gjorde, at allerede ulmende dybe eksistentielle spørgsmål fra udsendelsen til Balkan blev bøjet i neon og krævede svar.Nysgerrig? Ring 27 82 40 80 eller skriv til sb@brainaware.dk ... Vis mereSkjul
Se på Facebook

11 måneder siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
I efteråret bad en god ven mig holde et foredrag under titlen: Fra seende til blind. Det havde jeg ikke gjort før. Responsen på foredraget er, at det rummer perspektiver og har en historie som andre kan bruge til noget.Når nu disse Corona tider er ebbet ud, og livet vender tilbage til en mere normal situation, er jeg klar til at give den gas igen. Så lad os lave en aftale nu, hvis et sådant foredrag kunne give mening hos dig.I år er det 25 år siden, at en landmine sprang tæt på mit ansigt og på sigt gjorde mig blind. Siden er der løbet rigtig meget vand i bækken og foredraget indeholder dels historien men i særlig grad også de erfaringer og perspektiver, som er kommet til siden hen.I får historien om at være ung mand, der søger at gøre det godt som soldat, og hvordan livet bliver vendt på hovedet, da en landmine springer 40 cm fra mit ansigt og i dag har gjort mig blind. Fokus er på håndtering af livsomvæltende hændelser og måder at navigere rundt i livets mange afkroge. Samtidig er det også en mulighed for at få et indblik i, hvad det vil sige at færdes i livet uden at kunne se noget.Foredraget inspirerer og motiverer ved at vise, at det er muligt at opnå et godt og værdifuldt liv til trods for at voldsomme hændelser rusker i os.Interesseret? Ring 27 82 40 80 eller skriv til sb@brainaware.dk ... Vis mereSkjul
Se på Facebook

 

Seneste artikler

>> artikler

BrainAware Simon Bendfeldt

NYT NYT NYT!

Personlige foredrag

Fra seende til blind

 

Et foredrag om rejsen fra at blive blind som veteran og professionel soldat til at finde mening og retning i livet ved at hjælpe andre.

 

I får historien om at være ung mand, der søger at gøre det godt som soldat, og hvordan livet bliver vendt på hovedet, da en landmine springer 40 cm fra mit ansigt og i dag har gjort mig blind. Fokus er på håndtering af livsomvæltende hændelser og måder at navigere rundt i livets mange afkroge. Samtidig er det også en mulighed for at få et indblik i, hvad det vil sige at færdes i livet uden at kunne se noget.

 

Foredraget inspirerer og motiverer ved at vise, at det er muligt at opnå et godt og værdifuldt liv til trods for at voldsomme hændelser rusker i os. Både unge og mere modne kan finde indsigt og perspektiv her.

 

Formen på foredraget er både dyb, let og ligefrem – fyldt med historier, perspektiver på livet, mening og humor kan bestemt forekomme.

Fra blind til seende

 

I dag er jeg blind. Til trods herfor er der mange ting, som min blindhed lærte mig at se. Det er i sandhed et paradoks. G. K. Chesterton skriver smukt at paradokser er “sandhed der står på hovedet for at få opmærksomhed”. Det er jeg sikker på, at han har ret i.

 

Foredraget fra “blind til seende” er en rejse ud i eller rettere måske ind i nogle af de berigende ting, som blindheden har ført med sig.

 

Du får et foredrag der sætter fokus på eksistentielle spørgsmål, som dels kommer ud af en udsendelse som professionel soldat til Balkan og kort tid senere en eksploderende landmine, der på sigt gør mig helt blind. Det er en målrettet rejse ind i, hvad der positivt kommer ud af at miste noget som var værdifuldt og som tvinger til at tænke eksistensen igennem. Du får indsigt i en mental rejse, der indtil videre har varet i 25 år og som helt sikkert aldrig stopper. Fokus er på de berigende elementer, som det at stå model til livsomvælthende hændelser medfører og set i lyset heraf også, hvad mere end 5000 coachingsamtaler, talrige foredrag og mange timers undervisning og målrettet arbejde med mennesker har ført med sig.

 

Spænd hjelmen og vær med, når de store spørgsmål i livet tages op og hør hvad vi kan gøre hver især for at optimere på vores eget liv og skabe indhold og ikke mindst mening.

 


Hør også denne podcast som giver et indblik i mit liv.

Ring (+45) 27824080 eller skriv sb@brainaware.dk

 

Klik her og ring til mig nu