Nyheder
OBS! Er der nogen, som jeg kender fra Nordjylland, som kunne tænke sig at kigge forbi Godthåb sognegård på torsdag d. 2. marts? Her holder jeg foredrag om min bog: BLIND MED ET BRAG - om at være i livet, når det slår kolbøtter.Der er fri adgang :-) Sted: Godthåb sognegård, Sportvænget 5, 9230 Svenstrup JTidspunkt: 19.00 - 21.00 ... Vis mereSkjul
Se på Facebook

3 måneder siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
Se på Facebook

3 måneder siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
Se på Facebook

4 måneder siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
Så blev det weekend. Tirsdag gæstede jeg Skt. Knuds sal ved Odense Domkirke med et foredrag om BLIND MED ET BRAG. Tak til deltagerne fra Sct. Nicolaitjenesten for en skøn aften. Nicolaitjenesten har siden 1957 siddet klar til at samtale med mennesker, der har brug for at tale med et medmenneske. Fokus var dels på indsigt om, hvad der fører os i retning af et godt liv samt måder at bygge mennesker op igennem samtale. Resten af ugen bød på coachinger og så skulle jeg lige komme mig over den corona, der ramte mig i sidste uge. Pt. Er jeg nede på halvanden sans: Følesansen og det af min hørelse, der fungerer. Jeg håber dog på at lugte- og smagssansen snart vender tilbage, så jeg igen kan ramme 3,5 🙂 ... Vis mereSkjul
Se på Facebook

 

Seneste artikler

>> artikler

BrainAware Simon Bendfeldt

Seminar: Lederskab under forandring

Du kan forbedre dine ledelsesmæssige resultater ved at forstå, hvordan hjernen fungerer under forandringer og i samspillet med andre.

ledelseHen over seminariet sættes der fokus på:

√   Hvordan indsigt i hjernen kan styrke dit lederskab

√   Hvordan du kan styrke dine medarbejderes evne til at forandre sig

√   Hvordan du bevarer overblikket og handlekraft i en foranderlig hverdag

√   Hvordan viden om hjernen kan medvirke til succesrige forandringer på et personligt og organisatorisk plan

Forskerne kan i dag måle at hjernen opfatter uvished som frygt. Forandringer rummer altid en grad af uvished, og når vi står midt i større forandringer som ledere er det essentielt at vi fastholder evnen til at handle konstruktivt. En forståelse af hvordan vores egen hjerne og vores medarbejderes hjerner fungerer gør det lettere at tænke både klart og klogt i en hverdag, der byder på større omvæltninger.

Under seminariet kommer jeg blandt andet ind på, hvordan du som leder kan være med til at skabe en kultur der er klar til at håndtere forandringer.

Hjerneforskere leverer i disse år spændende indsigter om, hvordan vi samarbejder med hinanden på bedste vis. Jeg ser også nærmere på, hvad der sker i vores hjerner når vi interagerer med andre og hvordan vi kan være med til at skabe en arbejdsplads, hvor den enkelte trives og derved øger sin præstationsevne i hverdagen.

Seminariet tilrettelægges desuden sådan, at der er mulighed for dialog om hverdagens konkrete udfordringer samt tilegne sig anvendelige tilgange til ledelse under forandring.

Klik her for print-venlig udgave

Ring (+45) 27824080 eller skriv sb@brainaware.dk

Klik her og ring til mig nu