Nyheder

12 måneder siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
Se på Facebook

 

Seneste artikler

>> artikler

BrainAware Simon Bendfeldt

Seminar: Lederskab under forandring

Du kan forbedre dine ledelsesmæssige resultater ved at forstå, hvordan hjernen fungerer under forandringer og i samspillet med andre.

ledelseHen over seminariet sættes der fokus på:

√   Hvordan indsigt i hjernen kan styrke dit lederskab

√   Hvordan du kan styrke dine medarbejderes evne til at forandre sig

√   Hvordan du bevarer overblikket og handlekraft i en foranderlig hverdag

√   Hvordan viden om hjernen kan medvirke til succesrige forandringer på et personligt og organisatorisk plan

Forskerne kan i dag måle at hjernen opfatter uvished som frygt. Forandringer rummer altid en grad af uvished, og når vi står midt i større forandringer som ledere er det essentielt at vi fastholder evnen til at handle konstruktivt. En forståelse af hvordan vores egen hjerne og vores medarbejderes hjerner fungerer gør det lettere at tænke både klart og klogt i en hverdag, der byder på større omvæltninger.

Under seminariet kommer jeg blandt andet ind på, hvordan du som leder kan være med til at skabe en kultur der er klar til at håndtere forandringer.

Hjerneforskere leverer i disse år spændende indsigter om, hvordan vi samarbejder med hinanden på bedste vis. Jeg ser også nærmere på, hvad der sker i vores hjerner når vi interagerer med andre og hvordan vi kan være med til at skabe en arbejdsplads, hvor den enkelte trives og derved øger sin præstationsevne i hverdagen.

Seminariet tilrettelægges desuden sådan, at der er mulighed for dialog om hverdagens konkrete udfordringer samt tilegne sig anvendelige tilgange til ledelse under forandring.

Klik her for print-venlig udgave

Ring (+45) 27824080 eller skriv sb@brainaware.dk

Klik her og ring til mig nu