Nyheder
OBS! Er der nogen, som jeg kender fra Nordjylland, som kunne tænke sig at kigge forbi Godthåb sognegård på torsdag d. 2. marts? Her holder jeg foredrag om min bog: BLIND MED ET BRAG - om at være i livet, når det slår kolbøtter.Der er fri adgang :-) Sted: Godthåb sognegård, Sportvænget 5, 9230 Svenstrup JTidspunkt: 19.00 - 21.00 ... Vis mereSkjul
Se på Facebook

3 måneder siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
Se på Facebook

3 måneder siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
Se på Facebook

4 måneder siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
Så blev det weekend. Tirsdag gæstede jeg Skt. Knuds sal ved Odense Domkirke med et foredrag om BLIND MED ET BRAG. Tak til deltagerne fra Sct. Nicolaitjenesten for en skøn aften. Nicolaitjenesten har siden 1957 siddet klar til at samtale med mennesker, der har brug for at tale med et medmenneske. Fokus var dels på indsigt om, hvad der fører os i retning af et godt liv samt måder at bygge mennesker op igennem samtale. Resten af ugen bød på coachinger og så skulle jeg lige komme mig over den corona, der ramte mig i sidste uge. Pt. Er jeg nede på halvanden sans: Følesansen og det af min hørelse, der fungerer. Jeg håber dog på at lugte- og smagssansen snart vender tilbage, så jeg igen kan ramme 3,5 🙂 ... Vis mereSkjul
Se på Facebook

 

Seneste artikler

>> artikler

BrainAware Simon Bendfeldt

Seminar: Styr fri af skærerne under forandringer

foredrag forandringerDet kan være vanskeligt at holde kursen, når hverdagen byder på større omvæltninger. Det bliver ikke lettere, hvis forandringsprocessen strækker sig ud over lang tid. Indsigt i hvordan vores hjerner reagerer under forandringer kan dog gøre det langt lettere og mindre udfordrende at komme ikke bare helskindet men også styrket igennem det.

 

Hen over seminariet sætter jeg fokus på:

√   Hvad sker der hos den anden og os selv når forandringerne er over os

√   Konkrete kommunikative og mentale værktøjer til at skabe en opbyggelig kultur og sikre trivslen

√   Tilgang til forandringer som vilkår og mulighed for vækst i hverdagen

Mange ting står så uendeligt meget klarere, når vi forstår hvad der sker, og det giver os mulighed for at agere i forhold hertil. Organisatoriske forandringer bringer f.eks. ofte hjernen i en krisetilstand – og særligt hvis vi ikke oplever at have nævneværdig indflydelse på, hvordan det hele ender. Seminariet sætter fokus på, hvad der sker når vores hjerne er i krise, og hvordan vi kan bruge viden om hjernen til at styrke vores personlige formåen og overskud.

Vidste du f.eks. at uvished behandles som frygt i hjernen? Oplever vi at der er rod i økonomien, vores forhold er truet, fremtidige arbejdssituation er uklar eller fysiske/psykiske helbred kunne være meget bedre sætter det hjernen i alarmberedskab og gør det vanskeligt for os at tænke klart og klogt.

Hen over seminariet sætter jeg også fokus på de sociale faktorer, der påvirker os i mødet med andre mennesker, og hvad det betyder for vores præstationsevne og mentale overskud. I relation hertil får du mulighed for at tilegne dig værktøjer, der kan styrke din evne til at holde skruen i vandet i hverdagen under langvarige forandringsprocesser.

Klik her for print-venlig udgave

Ring (+45) 27824080 eller skriv sb@brainaware.dk

Klik her og ring til mig nu