Nyheder

12 måneder siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
Se på Facebook

 

Seneste artikler

>> artikler

BrainAware Simon Bendfeldt

Foredrag: Blind med et brag - om at være i livet, når det slår kolbøtter

Med afsæt i bogen BLIND MED ET BRAG er der fokus på, hvordan vi opnår et godt liv. Her tager Simon Bendfeldt os med på sin rejse fra en udsendelse til Balkan som dansk FN-soldat og videre over en landmineulykke i Danmark til sit nuværende virke som coach.

I dag har han et særligt skarpt blik på mennesker, der er ramt af livets barskere sider.

Simon Bendfeldts udsendelse som soldat og senere mineulykke rejste en række eksistentielle spørgsmål, som han siden har søgt svar på. Under foredraget stiller han skarpt på, hvad der giver livet mening og fylde. Ikke bare for ham som blind, men for os alle. En af pointerne er, at vi skal se ud og kæmpe for noget, der er større end os selv.

Formen på foredraget er både dyb, let og ligefrem – fyldt med historier, perspektiver på livet, mening og hvad der giver glæde i tilværelsen.

“Livet er som en dans, hvor vi ikke kender den næste tone i det stykke musik, vi danser til. Derfor er det bedre at blive en god danser end at lære koreografien til et bestemt stykke musik.”

Tidsrammen kan tilpasses jeres konkrete ønsker. Bare skriv eller ring, så finder vi en fin ramme for et foredrag hos jer.

Ring (+45) 27824080 eller skriv sb@brainaware.dk

Klik her og ring til mig nu