Nyheder

 

Seneste artikler

>> artikler

BrainAware Simon Bendfeldt
Blind med et brag Simon Bendfeldt

TV-interview

Go’ morgen Danmark d. 27.06.21.

tv interview blind med et brag Simon Bendfeldt

BLIND MED ET BRAG – om at være i livet, når det slår kolbøtter.

Den 26. juni 2021 udkom min bog BLIND MED ET BRAG – om at være i livet, når det slår kolbøtter.

Bogen kan købes i et bredt udvalg af boghandlere – også online: Bl.a. på Saxo og hos William Dam.

Tryk på siderne og bliv ført direkte til min bog.

Bogens bagsidetekst

Et lysglimt, et voldsomt tryk og et stort brag ændrer livet for Simon Bendtfeldt på et splitsekund i 1995. En landmine sprænger tæt på hans ansigt, ødelægger hans syn – og en rejse begynder.

BLIND MED ET BRAG tager afsæt i en personlig beretning og et kvart århundredes erfaringer med at være i livet, når det slår kolbøtter. Simon Bendfeldts  udsendelse til Balkan som dansk FN-soldat – og senere mineulykken i Danmark – rejste en række eksistentielle spørgsmål, som han siden har søgt svar på. I bogen stiller han skarpt på, hvad der giver livet mening og fylde. Ikke bare for ham som blind, men for os alle  – og som vi ifølge Simon Bendfeldt finder, når vi kigger ud i verden og fokuserer på andre mennesker.

Mangler du indsigter til at forholde dig til dit eget liv, så gør brug af Simon Bendfeldts ophobede erfaringer, når han i BLIND MED ET BRAG søger at give svar på, hvordan vi opnår et godt liv og tager livtag med livet.

Se og hør mig fortælle om min bog: BLIND MED ET BRAG – om at være i livet, når det slår kolbøtter.

Det siger de andre:

Agnethe Zimino, pensioneret sognepræst på Amager, skrev i AmagerNyt: Jeg sidder og læser en fantastisk spændende og inspirerende bog skrevet af Simon Bendfeldt (…) Simon fortæller ikke bare sin ulykkes historie, men giver os en fantastisk læring på mange områder. Han taler f.eks. om forskellen på at reagere og at agere, når noget slemt rammer os. Læs det hele her: https://amagernyt.dk/2023/07/16/tanker-om-fremtiden/

Annette Nielsen, Køkkenassistent, skriver om bogen og tilhørende foredrag: Bogen er inspirerende og giver indsigt i et liv, som kan ændres med vilje og viljestyrke. En bog, som også kan bruges til egen “coaching". Efterfølgende at høre foredraget, var spændende og rørende, og gav virkelig stof til eftertanke.

Oplev et ideelt foredrag til et arrangement i din virksomhed eller forening

Skal jeg komme og afholde et inspirerende foredrag om indsigterne fra bogen? Så ring på 27 82 40 80 eller skriv til sb@brainaware.dk – Det bliver godt.


Læs mere om mit foredrag BLIND MED ET BRAG – om at være i livet, når det slår kolbøtter

 

Klik her og ring til mig nu