Nyheder

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

 

Seneste artikler

>> artikler

BrainAware stresscoaching giver redskaber til at håndtere og udnytte din stress

stress coachingVi arbejder på, at du får identificeret den gode og negative stress. Sådan at du formår at værne om den gode stress og udnytte dens kraft i hverdagen. Samtidig arbejder vi på at du identificerer de mønstre, den adfærd og de sammenhænge, der skaber den negative stress hos dig. Igennem den proces får du værktøjer til at håndtere den negative stress, der på sigt går ud over dit helbred og livskvalitet.

Ved at inddrage den nyeste hjerneforskning og indblik i de underliggende hjerneprocesser kan du hurtigere og mere effektivt kontrollere din mentale tilstand. Derved hindrer du, at den negative stress dræner dig for mental energi og reducerer din trivsel og præstationsevne.

Når vi tænker de underliggende hjerneprocesser med i coachingen vil du opleve, at vi målrettet kan gå efter, at du genvinder mentale ressourcer i din arbejdsdag.

Der findes også positiv stress

Stress i sig selv er ikke dårlig. Der findes den stress, som får os ud af sengen om morgenen, sørger for at vi får betalt regninger, yder en ekstra indsats når det kræves, og gør at vi holder fokus på et fastsat mål. Den stress er god og vigtig for at kunne honorere de krav livet stiller os overfor.

Der er også den stress, der dræner os for energi og reducerer vores ressourcer i hverdagen. Det er den stress, der gør, at vi ikke har lyst til at tage på arbejde om morgenen. Den som gør, at vi er mere irritable og mangler overskud i hverdagen. Det er også den, der gør små forhindringer til store barrierer. Den negative stress er den, som gør, at vi har svært ved at huske, koncentrere os, lære nye ting, og at vi sover dårligt om natten.

Når BrainAware leverer stresscoaching giver det dig:

>   Indsigt i de underliggende hjerneprocesser ved stress. Dette sætter dig i stand til at opnå en større bevidsthed om din egen indre tilstand, og derved et stærkt udgangspunkt for at håndtere din situation hurtigt og effektivt.

>   Værktøjer der er funderet i nyeste forskning om, hvad der giver mennesker mentalt overskud og frigør ressourcer til de dele af hjernen der sætter os i stand til at tage gode beslutninger, løse problemer og indgå i konstruktive relationer med andre.

Klik her og ring til os nu