Nyheder

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

 

Seneste artikler

>> artikler

BrainAware yder hjernebaseret coaching, foredrag, kurser og seminarer

BrainAware coaching

Hos BrainAware har vi en drøm om at bevæge og berøre mennesker så de flytter sig et mere ønskeligt sted hen. Vi tror på at indsigter fra den seneste hjerneforskning kan bidrage med det,  når det kobles med erfaringer og viden fra andre dele af tilværelsen.

Hos BrainAware er vi fagligt stærke og har stor erfaring med at levere synspunkter, der flytter mennesker. I de ydelser vi leverer til enkeltpersoner, offentlige og private virksomheder er funderet i solid forskning, og alt vi laver er holdt op mod indsigter fra den seneste hjerneforskning koblet med stor erfaring og indsigter fra relaterede områder.

Vi er bevidste om det ansvar der hviler på os i mødet med det andet menneske. Om det så er i en-til-en samtalen, en gruppe eller de anbefalinger vi kommer med i forhold til organisationsudvikling/-forandringer.

Hos BrainAware kan du være sikker på, at du møder en høj grad af professionalisme og seriøsitet. Vi vægter anerkendte certificeringer hos de konsulenter vi samarbejder med. Vi er blandt andet knyttet til The NeuroLeadership Institute, der specialiserer sig i at anvende den seneste hjerneforskning i forhold til organisationer og udvikling af ledere og medarbejdere. Vi er endvidere en del af Neuro Business Group, der målretter sig mod at anvende indsigter om hjernen i coachinger ligesom vores ydelser lever op til standarderne hos European Mentoring & Coaching Counsil (EMCC).

Hos BrainAware samarbejder vi med en række forskellige konsulenter, og afhængigt af opgaven trækkes de helt rigtige mennesker ind.

Du vil opleve at vi leverer stærke løsninger indenfor:

>   Organisationsudvikling/konsulentbistand

>   Kurser, workshops og inspirationsforedrag

>   Coaching og sparring

 

Læs om Simon Bendfeldt, CEO hos BrainAware.

Klik her og ring til os nu