Nyheder

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

 

Seneste artikler

>> artikler

Foredrag, kurser og seminarer

 

BrainAware udbyder både foredrag, kurser og seminarer. Her kan du læse om de forskellige udbud BrainAware tilbyder. Et foredrag varer typisk to timer, mens et seminar eller kursus varer tre timer, og tilrettelægges med kunden. Se eksempler på foredrag nederst på siden.

Foredrag – synspunkter der flytter mennesker

Oplev et af mine indsigtsfulde foredrag om emner, der gør det lettere at håndtere forandringer, skaber større motivation i hverdagen samt øger trivslen på arbejdspladsen og derhjemme. Nedenfor finder du typiske foredrag jeg afholder: 

>  Neuroleadership - optimering af dit lederskab og ledelsesresultater

>  Skab forandringer - udnyt din historie

>  Styr din hjerne - forstå og udnyt din hjernes muligheder bedre

>  Hjernen på job i krisetid

Seminarer og kurser

Seminarierne sigter på at du træner din evne til at håndtere stress og optimere på din ledelse for at opnå bedre resultater i hverdagen.

 

Kursus:     Konflikter i en foranderlig verden

Seminar:   Lederskab under forandring

Seminar:   Styr fri af skærene under forandringer

Kurset “Konflikter i en foranderlig verden” træner din evne til at håndtere konflikter, tage ledelse i de konfliktfyldte situationer og undgå at den medfølgende stress dræner dig for energi og mindsker din evne til at handle konstruktivt.

Seminar, Lederskab under forandring: Træner vi målrettet hjernen kan vi blive langt bedre til at agere som ledere i hverdagen og støtte vores medarbejdere til at undgå stress og forbedre evnen til at anvende deres kompetencer.

Seminar, Styr fri af skærene under forandringer: Seminariet sigter på at du træner din evne til at bevare mentalt overskud under langvarige forandringer.

Se Simon Bendfeldt holde foredrag

BrainAware om social smerte og SKARV

Arbejder vi målrettet på at optimere SKARV'ens elementer kan vi tænke klarere og klogere. Se og høre Simon Bendfeldt fortælle om hjernens funktioner og læs mere på www.brainaware.dk

Fest for Fyrede, Jobindex 2012

Introduktionsforedrag af Simon Bendfeldt om de underliggende hjerneprocesser ved det psykiske pres, der opstår ved for eksempel afskedigelse, sygemelding og ledighed. Foredraget er afholdt til Jobindex's Fest For Fyrede den 12. marts 2012.

 

Ring (+45) 27824080 eller skriv sb@brainaware.dk

Klik her og ring til os nu