Nyheder

12 måneder siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
Se på Facebook

 

Seneste artikler

>> artikler

BrainAware Simon Bendfeldt

Foredrag, kurser og seminarer

Mangler du en foredragsholder til dit næste arrangement? Igennem årene har jeg holdt rigtig mange foredrag, kurser og seminarer. Det bedste du kan gøre er at finde inspiration i det nedenstående og så kontakt mig efterfølgende. Jeg vil nemlig helst at vinkel og indhold er tilpasset jeres ønsker og behov. Det bliver bare bedre for alle på den måde.

Foredrag – synspunkter der flytter mennesker

Oplev et af mine indsigtsfulde foredrag om emner, der gør det lettere at håndtere forandringer, skaber større motivation i hverdagen samt øger trivslen på arbejdspladsen og derhjemme.

Nedenfor finder du typiske foredrag jeg afholder.

Klik på dem for at læse hvad mere om de enkelte foredrag.

NYHED!

 

Personlig foredrag

 

 

 

Seminarer og kurser

Seminarierne sigter på at du træner din evne til at håndtere stress og optimere på din ledelse for at opnå bedre resultater i hverdagen.

Klik på emnene for at læse mere.

Kursus

Seminarer

Se mig holde foredrag

BrainAware om social smerte og SKARV

Arbejder vi målrettet på at optimere SKARV'ens elementer kan vi tænke klarere og klogere.

Se og hør mig fortælle om hjernens funktioner.

Fest for Fyrede, Jobindex 2012

Jeg afholdte et introduktionsforedrag om de underliggende hjerneprocesser ved det psykiske pres, der opstår ved for eksempel afskedigelse, sygemelding og ledighed.

Fra Jobindex's Fest For Fyrede den 12. marts 2012.

Interview - Tæt på: Mørke

Hør et personligt interview fra Radio4.

Udgivet den 7. januar 2020.

Hvad andre siger

Marie Kirketerp og Ivana Høgagard, sognepræster, Hjallerup Kirke skriver: Simon Bendfeldt ledte os med sikker hånd igennem et kursus i forandrings- og stresshåndtering i hjernen og på arbejdspladsen. Simon skaber et åbent rum omkring sig og han leverer med stor troværdighed og menneskelig forståelse. Både fagligt og som person var han meget inspirerende, og vi fik nogle konkrete redskaber, vi kan bruge på arbejde og faktisk også privat”, sagde én af kursusdeltagerne efterfølgende. Vi siger tak for kurset og anbefaler varmt Simon til andre arbejdspladser, der ønsker redskaber til at holde fokus under forandringer og stressende situationer.
Sønder Felding Kirke skriver på Facebook:
Jørgen Bojsen, Formand i Garderforeningen for Horsens og omegn skriver: Soldatersamvirket i Horsens havde på flagdagen den 5. september 2023 besøg af Simon Bendfeldt, der med sit foredrag “Blind med et brag” blæste de mange fremmødte helt omkuld. Simon gav os alle noget med, som kan bruges i mange af livets faser. Tanker for hvordan vi alle i vor hverdag skal være taknemmelig for det ene liv vi har fået og forstå at bruge det på bedste vis. Alle var imponeret over Simons måde at komme videre på, efter den skrækkelige mineulykke i Jægerspris for 28 år siden. Tak til Simon for et super flot foredrag.

 

Ring (+45) 27824080 eller skriv sb@brainaware.dk

Klik her og ring til mig nu