Nyheder

9 timer siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
Drømmer du om en ny fremtid efter coronaen har sluppet sit greb? Så ring 27 82 40 80 og hør til om noget af det, jeg kan, kan være med til at åbne nye muligheder i dit liv.De sidste to år har givet rigtig mange anledning til at tænke deres livssituation igennem. Drømme om at der skal ske ændringer i privat- eller arbejdslivet. Skal de realiseres kræver det handling. Men hvordan kommer du godt i gang, så drømmene bliver til realiteter? Her kan min coaching hjælpe.Både personligt og professionelt har jeg ganske stor erfaring med netop dette. Dels igennem de tusinder af coachinger jeg har haft med mennesker, der har stået i livsomvæltende hændelser, og dels igennem selv at skulle finde mening, styrke og glæde i livet efter alvorlig tilskadekomst i forsvaret.Husk: Livet er som en dans, hvor vi ikke kender den næste tone i det stykke musik, vi danser til. Derfor er det bedre at blive en god danser end at lære koreografien til et bestemt stykke musik. ... Vis mereSkjul
Se på Facebook

2 dage siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
I går havde jeg fornøjelsen af igen at være ude og fortælle om indsigterne fra min bog. Det var dejligt at fortælle om indholdet med engagerede tilhøre.Er det også noget, der kunne have interesse i din forening/organisation? Så giv et ring på 27 82 40 80 eller skriv til sb@brainaware.dkFokus i “BLIND MED ET BRAG - om at være i livet, når det slår kolbøtter” er på, hvad der skaber et godt liv. Et liv med styrke, glæde og mening. Indsigterne er trukket ud af mit 15 årige virke som professionel coach, hvor jeg har haft et særligt skarpt blik på mennesker, der er ramt af livets barskere sider. Derudover også personlige erfaringer siden jeg for mere end et kvart århundrede siden mistede mit syn til en eksploderende landmine, mens jeg gjorde tjeneste i forsvaret.Husk: Livet er som en dans, hvor vi ikke kender den næste tone i det stykke musik, vi danser til. Derfor er det bedre at blive en god danser end at lære koreografien til et bestemt stykke musik.Link til webside i kommentarsporet. ... Vis mereSkjul
Se på Facebook
Se stort på om en kalder dig et æsel. Siger flere at du er et, så begynd at gå med saddel.“Jeg er den jeg er, og det er bare sådan. Det må andre leve med” - hører jeg ind i mellem.Der er en frigørende kraft i at se stort på, hvad andre tænker om os. På den anden side er det ikke særligt hensigtsmæssigt endsige karrierefremmende, hvis vi skejer for meget ud. Mennesket har altid skullet indgå i et utal af relationer og vores evne til at overleve og opnå succes i livet er hængt op på evnen til at indgå i sociale sammenhænge. Sådan var det, da vi var i små grupper af 80-100 mennesker, men sådan er det også i dag, hvor vi agerer i en langt mere kompleks verden.Forstår vi hvordan hjernen reagerer i interaktionen med andre, kan vi optimere på mulighederne for at lykkes. Læs om de elementer vi reagerer enten positivt eller negativt på her:brainaware.dk/skarv-modellen-naar-det-handler-om-at-skabe-trivsel-og-haandtere-forandringer/?fbcl... ... Vis mereSkjul
Se på Facebook

1 uge siden

BrainAware v/Simon Bendfeldt
Kender du det? En pludselig oplevelse af, at det emne du bakser med med et falder i hak, og hvad du skal gøre, står lysende klart. Sådan en oplevelse fik jeg forleden nat. Det gjorde, at jeg måtte stå op og skrive det ned for ikke at glemme det. Aha-oplevelser har det med at komme til os på uventede tidspunkter. Det er oplevelser, hvor en masse puslespilsbrikker på magisk vis sætter sig sammen uden at vi gør noget særligt. Måske kommer der lige et input eller en vinkel til et emne, der på dramatisk vis gør, at vi ser vores situation anderledes.Når jeg oplever det hos mine klienter, fører det typisk først til stilhed og så en masse energi. et ønske om at gøre noget ved tingene, som han eller hun har bakset med et stykke tid. Det er i sandhed berigende at opleve sådanne øjeblikke og ikke mindst den fornyede energi og handlekraft, de fører med sig.Nå, ja. Der var jo også min egen fra forleden nat. Jeg har de sidste uger gået og bakset med nogle vinkler til den bog, som jeg vil skrive i forlængelse af den sidste. Der var dog et eller andet, som jeg ikke rigtig kunne gribe om, som generede mig. Konsekvensen af den sten i skoen var, at jeg ikke kom ud over stepperne på et af kapitlerne.I løbet af aftenen havde jeg lyttet til en lydbog, som var vældig spændende. Den havde ikke som sådan noget med emnet for min bog at gøre, men den gav alligevel et eller anet. Så da jeg ikke kunne sove, og tankerne hoppede lidt frem og tilbage, var den der pludselig. Vinklen! Utroligt, at jeg ikke havde set den tidligere for den lå lige foran snuden på mig. Det førte til, at jeg forlod sengen, fik startet computeren op og fik skrevet en masse noter. Så kunne jeg gå i seng igen med ro i mit sind og i sikker forvisning om, at min indsigt ikke var forduftet morgenen efter. ... Vis mereSkjul
Se på Facebook

 

Seneste artikler

>> artikler

BrainAware Simon Bendfeldt

Foredrag, kurser og seminarer

Mangler du en foredragsholder til dit næste arrangement? Igennem årene har jeg holdt rigtig mange foredrag, kurser og seminarer. Det bedste du kan gøre er at finde inspiration i det nedenstående og så kontakt mig efterfølgende. Jeg vil nemlig helst at vinkel og indhold er tilpasset jeres ønsker og behov. Det bliver bare bedre for alle på den måde.

Foredrag – synspunkter der flytter mennesker

Oplev et af mine indsigtsfulde foredrag om emner, der gør det lettere at håndtere forandringer, skaber større motivation i hverdagen samt øger trivslen på arbejdspladsen og derhjemme.

Nedenfor finder du typiske foredrag jeg afholder.

Klik på dem for at læse hvad mere om de enkelte foredrag.

Personlig foredrag

NYT NYT NYT! 

 

 

Seminarer og kurser

Seminarierne sigter på at du træner din evne til at håndtere stress og optimere på din ledelse for at opnå bedre resultater i hverdagen.

Klik på emnene for at læse mere.

Kursus

Seminarer

Se mig holde foredrag

BrainAware om social smerte og SKARV

Arbejder vi målrettet på at optimere SKARV'ens elementer kan vi tænke klarere og klogere.

Se og hør mig fortælle om hjernens funktioner.

Fest for Fyrede, Jobindex 2012

Jeg afholdte et introduktionsforedrag om de underliggende hjerneprocesser ved det psykiske pres, der opstår ved for eksempel afskedigelse, sygemelding og ledighed.

Fra Jobindex's Fest For Fyrede den 12. marts 2012.

Interview - Tæt på: Mørke

Hør et personligt interview fra Radio4.

Udgivet den 7. januar 2020.

Reference

Reference

 

Ring (+45) 27824080 eller skriv sb@brainaware.dk

Klik her og ring til mig nu